Posters av skärgården

natur posters

Den sydligaste skärgården i Sverige, Karlskrona ska nu få sin egen kollektion av posters. Öarna utan för staden Karlskrona är kanske den mest natursköna delen i hela Sverige med örlogshistoriska världsarvets historia.

Vilket ger det hela en mystisk känsla av dåtid. En helt orörd natur med många fina utflyktsmål och sevärdheter.

Drottningholms vandrarhem är en riktig pärla beläget på den västra sidan av ön i lugn och vacker miljö. Här ska jag och fotografen bo i två veckor medan vi utforskar hela Karlskronas Skärgård och fotograferar allt vi ser.

Vi kommer att börja med Bredaviks Örtagård på Sturkö. Sedan har vi hyrt en båt som ger oss möjlighet att besöka hela skärgården, allt från obebodda öar till de lite större med en permanent boende. Vi kommer att ta tusentals bilder. 
 
Därefter kommer jobbet att plocka ur de bästa bilderna och sammanställa en serie posters på ca 100 stycken som kommer att namnges till ett samlingsnamn för hela kollektionen som kommer att presenteras på vår hemsidan till hösten 2023. 
 
Kollektion kommer att numer ges och säljas antingen som stycke posters eller hela serien till ett mycket förmånligt pris i begränsad upplaga. 

Du kan förboka hela serien hos oss så du är säker på att få ta del av denna mycket speciella utgåva, eller köpa dem vid lansering på poster.