FacebookTwitter

Vackra platser genom geocaching

Förbi på feb 23, 2020 i Uncategorized | 0 kommentarer

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Geocaching är en aktivitet som har funnits i många år nu. Det är många som har upptäckt storheten i denna aktivitet, men ännu fler som inte provat. För det första är det helt gratis, det enda som krävs är en mobiltelefon för att ladda ner en app, vilket de flesta idag har tillgång till.

Bakgrunden är att vanliga människor placerar ut vad de kallar skatter på sevärda ställen. Runt om i hela världen finns det massor av skatter gömda. Ofta är den en liten burk med en papperslapp där man får skriva upp datum och namn för att sedan logga besökt i själva appen.

I hela värmland finns det otroligt många skatter utplacerade, både i stadsmiljö och ute i skogen. Den här aktiviteten kan hela familjen vara med i. Både barn och vuxna kan tycka att det är spännande att läsa ledtrådar och sedan leta efter skatten, vem kommer att upptäcka den först?

Den som placerat ut skatten har också angett GPS koordinater som kan vara till hjälp för den som letar. Ett annorlunda men spännande sätt att upptäcka ett landskap!

Sskicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *