FacebookTwitter

Upplev värmland med hjälp av häst

Förbi på feb 23, 2020 i Uncategorized | 0 kommentarer

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

I värmland finns det många hästar vilket också leder till mycket hästnäring. Här finns möjlighet att både både åka vagn efter häst och sitta på hästryggen. Det spelar inte någon roll om man är en van ryttare eller nybörjare, turer brukar anpassas helt och hållet utifrån de deltagare som är.

Boka en tur på några timmar eller var ute i ett par dagar, allt utifrån vad man själv önskar. När man ger sig ut i naturen till häst så upplever man ljud, dofter och intryck på ett helt annat sätt än om man åker bil genom landskapet.

För många är det dessutom ett sätt att stressa ner och bara må bra. Hästar har en lugnande inverkan och kan få människor att stanna upp och bara vara i nuet. Det är en naturupplevelse som ung som gammal kan ha tillsammans, i ett lugnt eller fartfyllt tempo. Islandshästar är ofta ett populärt val hos personer som har väldigt lite ridvana.

Sskicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *